Tripple Z
Door: margriet
Blijf op de hoogte en volg Derk en Margriet
18 Mei 2007 | Nederland, Lelystad
Over het terugkomen, midden in de nacht zullen we op een later tijdstip ( misschien) uitweiden.
Ook de mannetjes hadden zo hun problemen!. Met een hijstuig moesten zij op en af het schip getild worden. Hun enthousiasme om uit te gaan was behoorlijk tanende, maar uiteindelijk overwon de natuur, zeker omdat Olaf en Alice twee uitermate “lekkere” soortgenoten aan boord hadden.
Olaf en Alice hebben daarnaast even snel gezorgd voor een snelle lading van 2.000 liter schoon Lelystads water in onze tank. Das knap, vooral omdat wij in de veronderstelling verkeerde een kleinere tank te bezitten. Al doende leert men..
Na een lekker dineetje aan boord van de Yerseke, moest er natuurlijk passend afscheid genomen worden van de Tripple Z leden. Lekker borreltje aan boord van de Scott (niet de hond, maar de boot van Jan en Mar) en ’s avonds uitgezwaaid door het koor (Adieu, Goodbye, Auf Wiedersehen) hebben wij ons weer aan boord gehesen.