Van vliegende honden en gehaktballen….
Door: margriet
Blijf op de hoogte en volg Derk en Margriet
20 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam
Rest ons nog het verhaal te vertellen van de vliegende honden en vliegend gehaktballen.
De gehaktballen zijn snel verklaard. Alles zeevast gezet vóór vertrek uit Kornwerd, alleen maar vergeten om het fornuis cardanisch op te hangen waardoor de gehaktballen hun eigen leven gingen leiden en met pan en al met windkracht 8 door de kajuit heen vlogen. Tapijtreiniging zijn we nu heel goed in.
De honden moesten over een aantal schepen heen gehesen worden met hun hijstuig en waren hier niet zooo gelukkig mee. Ze hebben een aantal keren geprobeerd te ontsnappen door in de sluis van boord te springen of om plaats te nemen in willekeurige auto’s die op het punt stonden met het veer terug te gaan naar het vaste land. Zowel de eigenaren van de auto’s als wij waren hier niet zo gelukkig mee, dus uiteindelijk hebben ze zich weer braaf aan boord laten hijsen.
27 Mei 2007 - 11:16
Lea:
Da's ook jammer van die gehaktballen... ik neem aan dat jullie ze niet meer geproefd hebben?